Verse
Ambachtelijke kazen
De Kaasmakerij Régal is een ambachtelijke kaasmakerij die zich specialiseert in de productie van verse kazen. Ze zet een eeuwenoude traditie voort waarbij melk van de boerderijen van het Land van Herve wordt verwerkt tot kaas. Als producent van traditionele maquées de campagne "moulées à la louche" (d.w.z. dat de kaasvormen met een pollepel worden gevuld) en verse natuurlijke of gearomatiseerde kazen is Régal de ambachtelijke Belgische verse kaasmaker bij uitstek.
Onze
Producten
Onze verse kazen en kaaswrongels worden gemaakt volgens de traditionele ambachtelijke methodes van het Land van Herve. Die deskundigheid is ons handelsmerk. Ontdek ons productassortiment.
Passie & deskundigheid
"Met mijn team ontwikkelen we dagelijks deskundigheid op het gebied van kaas, liefde en passie voor ons vak."
Levensloop van Damien Bruwier:
Zoon van een melkveehouder
Diploma van bio-ingenieur aan de instelling Gembloux Agro Bio Tech
Specialisatie in de zuivelindustrie aan de ENSAIA te Nancy
Kwaliteitsingenieur bij de wereldwijde referentie voor yoghurt en verse kazen
Teamleider in het productieatelier van Cantal AOP en Bleu d'Auvergne AOP
Vele jaren ervaring in de ontwikkeling van verse kazen in de kaasmakerij Régal